3 Ağustos 2008

Gündem


Gündemi bile tam anlamıyla takip edemediğim zamanları yaşıyorum şu sıralar. Yazamadığım zamanlarda yaşananlara bakacak olursak sanırım en önemli olay Fenerbahçe,Galatasaray ve Beşiktaş'ın rakiplerinin belli olmuş olması. Şampiyonlar ligi elemelerinde genel anlamda şanslı sayılırız ülke olarak. Galatasaray'ın Manchester United ile eşleşmesi dışında adı korku veren takımlarla pek eşleşmiyoruz hafızamda kaldığı kadarıyla. Tahminim ya da temennim 3 takımımız da rakiplerini elesin, ortalık şenlensin.
Beni şaşırtan bir başka haber de Kocaelispor'dan geldi Kocaelispor sempatisi olan bir arkadaşım aracılığıyla. Davis kesin olarak Kocaelispor'da deyince o an yanımda bulunan diğer arkadaşım "lan şu gözlüklü olan mı?" demiş olsa da beni baya heyecanlandırdı bu haber. Ancak sonradan askıya alındığı haberleri geldi sakatlık şüphesinden dolayı. Daha önce de buna benzer olayları ülke olarak yaşamıştık. Rivaldo, Denilson söylentileri ilk olarak akla gelenler arasında.
Az önce rakipler belli oldu dediysem de henüz Fenerbahçe adına netlik kazanmış bir durum yok. İlk maçı içeride 2-0 kazanmış olsa da futbolda her ihtimalin olduğunu unutmamak gerekiyor bu durumlarda. Emre de ilk resmi maçına çıkmış oldu böylece. Kazım'ın da iyi oynadığını söylüyor seyreden arkadaşlar. Kazım iyi de oynasa kötü de oynasa o formanın yakıştığı kesin. Ama ya Emre için?

Hiç yorum yok: