22 Mayıs 2008

Gidiyor Mu?

Yıllar boyu Fenerbahçe yanlış transfer politikalarının kurbanı oldu. Geçmişten pek ders çıkarılmamış olacak ki halen bir kargaşa içerisinde belirsizlik hakim. Önce mart ayının sonunda halledilecek diye açıklama geldi, ardından nisan sonundaki yönetim kurulu toplantısı sonunda Zico ile sözleşme yenilenecek denildi. Zico Chelsea maçı sonrası sorun olmadığını, imza atacağını söyledi. Ancak şu an gelinen noktada ne gelen var ne de giden. Böylesi kritik bir dönemde yapılacak ciddi hataların bedeli fazlaca ağır olabilir. Sonra ardından bakakalırız gidenlerin...
Edit: uefa.com'da canlı röportajdaydı
Son cümlesi : It was a privilege to take part in the Champions League with Fenerbahçe. The passion of the fans in Turkey will always be good memories‚ although it sometimes gets out of control. I am grateful to Fenerbahçe for the experience of managing in Europe and I am happy with what I have done for the club. They can still do well with this mentality.
Fenerbahçe'den onlar diye bahsetmiş,
ŞL'de yer almak bir ayrıcalıktı, Türkiye'de taraftar her zaman anılarımda iyi kalacak ama bazen kontrolden çıktılar. Ben Fenerbahçe'ye minnettarım. Avrupa'da bir takım çalıştırmış oldum ve yaptıklarımdan dolayı mutluyum. Onlar mental olarak çok iyi iş yapacak durumdalar.

1 yorum:

Turko82 dedi ki...

Bence Zico gitse de tercuman samet kalsin:D Gol olur futbolcu zico'ya kosar, futbolcudan once Samet sarilir zico'ya,samet birakana kadar hakem futbolcuyu sahaya cagirir.Basin toplantisi olur,Zico "yenildik uzgunuz" der,Samet yarim saat macin analizini yapar. Zico'dan yuz bulsa kesin kadroyu da Samet yapacak:)

Mourinho tercumanliktan baslamisti bu islere sanirim, Samet'in neyi eksik:D

Samet gibiler lazim bu futbol dunyasina:)